Izvor: RTS, 10.Jul.2023, 12:06

Српски рвач Стеван Мићић освојио златну медаљу на Гран-прију у Мадриду

Српски рвач слободним стилом Стеван Мићић освојио је златну медаљу у категорији до 61 килограма на Гран-прију у Мадриду, саопштио је Рукометни савез Србије.
У саопштењу се наводи да је Мићић у изузетно јакој конкуренцији пружио блиставе борбе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и показао да се налази у одличној форми.

Мићић је у првом колу победио Колумбијца Елкина Еспању са 12:1, техничким тушем. Потом је био бољи од Рамзана Автаева из Немачке са 6:0, а у финалу је савладао Талапа Золдасова из Казахстана са 9:7.
Мићић је на минулом Светском првенству у Београду освојио бронзану медаљу. Он са великим амбицијама очекује и наредни планетарни шампионат, који ће у септембру бити одржан у главном граду Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.