Izvor: RTS, 09.Jul.2023, 21:00

Челси и Јувентус почињу преговоре о трансферу Влаховића

Челници Челсија и Јувентуса почеће наредне недеље преговоре у вези трансфера српског репрезентативца Душана Влаховића у лондонски клуб, преноси италијански Kалчкомеркато.
Италијански новинар Афредо Педула наводи да Јувентус није добио званичну >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << понуду Челсија за српског репрезентативца, који наводно није био задовољан статусом прошле сезоне у редовима торинског клуба.

Италијански медији наводе да би Влаховић могао да напусти Јувентус само уз одговарајућу понуду. 
Представници два клуба састаће се наредне недеље како би размотрили могућност да српски фудбалер настави каријеру у екипи са "Стамфорд бриџа".
Јувентус наводно не жели да прода Влаховића испод 75 милиона евра. 
Репрезентативац Србије је поникао у Партизану, од јануара 2018. до јануара 2022. је играо за Фиорентину, а онда је прешао у Јувентус.
Влаховић (23) је прошле сезоне за торински клуб одиграо 42 меча и постигао је 14 голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.