Izvor: RTS, 09.Jul.2023, 18:32

Стаменић: Нестрпљив сам због "Маракане" и Лиге шампиона

Фудбалер Црвене звезде Марко Стаменић изјавио је да је задовољан победама на турниру у Русији и додао да једва чека да заигра на "Маракани" пред навијачима "црвено-белих".
Црвена звезда је у првом колу победила Зенит 2:1, а у суботу је шампион Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << био бољи од Нефчија 4:0.
"Наравно да смо задовољни што смо успели да победимо у две веома важне утакмице на турниру. Остала је још утакмица против Фенербахчеа и било би лепо да освојимо 'Пари куп'. Лично, осећам се сјајно, као да сам цео живот у Звезди. Заиста, ово је моја кућа, тако су ме дочекали и стручни штаб и саиграчи, а на терену имам утисак као да цео живот играм у Звезди. То ми је изузетно важно, срећан сам што сам дошао у праву средину и радујем се ономе што следи", рекао је Стаменић, преноси званични сајт клуба.
Он је истакао да имао само речи хвале за стручни штаб Црвене звезде.
"Задовољство је радити са стручним штабом какав је овај. Свиђа ми се што су сви посвећени детаљима, радимо на финесама и када је реч о нападу, али и одбрани. Важно је да је комуникација добра како би успели да се адаптирамо на оно што се тражи од нас. Заиста, све функционише перфектно", додао је фудбалер "црвено-белих".
Стаменић је навео да сви у клубу причају о Лиги шампиона.
"Знамо да навијачи имају велика очекивања од онога што следи. То је све нормално. Хвала им на подршци, како у Ужицу, тако и у Санкт Петербургу. Ипак, морам да кажем да једва чекам да заиграм на Маракани. Гледам клипове навијања и заиста се радујем што ћу имати прилику да заиграм пред Звездиним навијачима", рекао је Стаменић.
Он је навео да успева да слободно време искористи на прави начин.
"Нађе се слободног времена, иако се заиста ради на високом нивоу. Ипак, волим да обилазим град, да шетам, опуштам се тако. Свидела ми се много и Србија, био сам у Новом Саду, то је родни град мог оца, тамо имам родбину. Такође, и Београд је фантастичан, делује да се стално нешто дешава. Људи су врло гостољубиви", истакао је Стаменић.
Фудбалер Црвебне звезде је на крају рекао да му недостаје породица за коју је веома везан.
"Највише ми недостаје породица, али успевамо да се чујемо телефоном, упркос томе што су у другој временској зони", истакао је Стаменић.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.