Izvor: RTS, 09.Jul.2023, 08:38

Ђоковић против Хуркача наставља поход ка титули Вимблдона (око 21.30, РТС1)

Најбољи тенисер Србије Новак Ђоковић игра против Пољака Хуберта Хуркача у четвртом колу турнира у Вимблдону. Надметање за четвртфинале почеће око 21.30 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а кретање резултата можете пратити и на нашем порталу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
После убедљиве победе над Станом Вавринком са 3:0 (6:3, 6:1, 7:6) Ђоковић наставља поход ка новој рекордној титули и исписивању историје тениса.

На путу му је Пољак Хуберт Хуркач који је тренутно 18. играч на листи тенисера и Ђоковића сматрају апсолутним фаворитом.
Тим пре што се двојица тенисера одлично познају јер су већ имали пет међусобних дуела и у свима је победе славио српски тенисер а Хуркач је успео да освоји само два сета.
Новак још није изгубио сет на овогодишњем Вимблдону, на којем тражи осму титулу, пету у низу.
Дуел Ђоковића и Хуркача за пласман у четвртфинале турнира у Вимблдону почиње око 21.30, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.