Izvor: RTS, 08.Jul.2023, 12:05

Алкараз: Неће ми бити лако због играња два дана заредом

Шпански тенисер Карлос Алкараз изјавио је, након пласмана у треће коло Вимблдона, да му данас неће бити лако, али да ће покушати да се што боље припреми за меч. Изразио је наду да ће стићи до финала и играти са Новаком Ђоковићем , преноси Спортклуб.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Шпански тенисер Карлос Алкараз пласирао се у треће коло Вимблдона пошто је јуче савладао Француза Александра Милера резултатом 3:0 (6:4, 7:6 (7:2), 6:3), за два сата и 33 минута игре.

Противник Алкаразу у трећем колу биће Николас Јари из Чилеа.
"Неће ми бити лако због играња два дана заредом, али нема другог решења. Покушаћу да се што боље припремим. Било би невероватно да играм финале ове године, још више против Новака. Али много је мечева пре тога, не смем да се опустим. Има времена, видећемо да ли ћу стићи до финала или не", истакао је шпански тенисер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.