Izvor: RTS, 07.Jul.2023, 08:17

Промена термина на Вимблдону, Ђоковић и Вавринка играју четврти меч на Централном терену

Организатори Вимблдона кориговали су распоред такмичења за пети дан који се односи и на термин одигравања меча српског тенисера Новака Ђоковића и Станисласа Вавринке у трећем колу трећег гренд слем турнира у сезони. Директан пренос Ђоковићевог дуела можете пратити >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на Првом програму РТС-а.
После прекида меча Ендија Марија и Стефаноса Циципаса у другом колу Вимблдона, при резултату 2:1 у сетовима у корист Британца, померени су остали термини на Централном терену.

Сусрет Марија и Циципаса биће настављен након првог меча дана на Централном терену у коме се састају Карлос Алкараз и Александре Милер од 14.30.
После Марија и Циципаса на терен ће изаћи Пољакиња Ига Швјонтек и хрватска тенисерка Петра Мартић.
Организатори нису прецизирали када би могао да се одигра последњи дуел петог дана на Централном терену у коме ће снаге одмерити Новак Ђоковић и Стен Вавринка. Процене су да би тај меч почео око 20.00 по средњоевропском времену.
Подсећања ради, на Вимблдону је могуће играти до поноћи по средњоевропском времену, након тога, уколико организатори не одлуче другачије, меч прелази у други дан, као што је случај управо са Маријем и Циципасом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.