Izvor: RTS, 06.Jul.2023, 10:36

Ђере против Шелтона, Међедовић наставља меч са О'Конелом

Хамад Међедовић око 13:30 наставља меч против Аустралијанца Кристофера О'Конела у којем губи 2:0 у сетовима. Ласло Ђере ће уколико временске прилике дозволе после 17:30 играти меч са Беном Шелтоном. Директне преносе оба дуела у зависности од кише можете пратити на Другом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << програму РТС-а, а њихове токове и кретање резултата и на нашем порталу.
Два српска представника предвиђена су да изађу на терене данас, Међедовић има предвиђен наставак меча, а Ђере без дана одмора игра нови дуел.
Међедовићев меч против Аустралијанца због прекидања услед кише улази у трећи дан, а српски тенисер губи са 2:0 у сетовима и покушаће да надокнади заостатак. Наставак овог меча се очекује у 13.30.
Ласло Ђере је победом над Максимом Кресијем 3:1 успео да се пласира у друго коло, где за ривала има Американца Бена Шелтона.
Шелтон је 36. тенисер на АТП ранг листи, док је Ђере на 60. позицији. Два тенисера су се раније састала на челенџеру у Каљарију где је српски тенисер био успешнији.
Мечеве на Вимблдону можете пратити на Другом програму РТС-а, а њихов ток на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.