Izvor: RTS, 04.Jul.2023, 17:51

Јокић остао без још једног битног саиграча, Џеф Грин напустио Нагетсе

Џеф Грин напустио је редове Нагетса и потписао уговор са Хјустон рокитсима. Искусни крилни центар трећи је играч који је отишао из шампионског састава Денвера.
После одласка Бруса Брауна у Индијану, Никола Јокић остао је без још једног битног >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << саиграча - Џеф Грин је нови кошаркаш Хјустон рокетса.
Иако није имао превелику минутажу, Грин је био значајан део ротације тренера Мајкла Мелоуна, а велики дорпинос дао је и у финалној серији против Мајамија.
Грин је један од најискуснијих играча у НБА лиги, а 17. сезону у најјачој кошаркашкој лиги на свету играће у екипи Хјустона, за коју је већ наступао током 2020. године.
Грин ће у Ракетама имати плату од 6 милиона евра.
Трећи играч који је напустио шампионске редове је Аустралијанац Џек Вајт, који је прошле сезоне имао минималну минутажу, али је успео да се избори за двогодишњи уговор са Оклахома Сити тандерима.
Екипу је појачао искусни Џастин Холидеј, а на драфту су изабрани Џулијан Стротер (29. пик), Џејлен Пикет (32. пик) и Хантер Тајсон (37. пик).
Изгледа да ће тренер Мелоун и наредне сезоне имати на располагању шампионску петорку - Мари, Калдвел-Поуп, Портер, Гордон и Јокић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.