Izvor: RTS, 04.Jul.2023, 15:37

Борјан због повреде пропушта остатак Голд купа

Капитен репрезентације Канаде Милан Борјан напустио је екипу после две утакмице Голд Купа и вратио се у Европу због повреде, саопштили су челници Фудбалског савеза Канаде на званичном сајту.
Борјан (35) је бранио за Канаду на прве две утакмице >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Голд купа, првенства Северне и Централне Америке, против Гвадалупа (2:2) и Гватемале (0:0).

Међутим, због неименоване повреде напустио је екипу и отишао у Европу да би се излечио и био спреман за почетак нове сезоне у Словану из Братиславе, где је отишао на позајмицу из Црвене звезде.
Канада последњи меч групне фазе Голд купа игра против Кубе у ноћи између уторка и среде и највероватније је само победа води у четвртфинале.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.