Izvor: RTS, 04.Jul.2023, 12:51

Ђоковић: Враћамо Граду Београду терене, предлажем да то буде национални тениски центар

Најбољи српски играч Новак Ђоковић подсетио је да је Тениски центар "Новак" вратио Граду Београду и предложио је да овај објекат буде национални тениски центар, преносе београдски медији.
Компанија "Тара 2016 С", у власништву Новака и Јелене Ђоковић, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << донела је одлуку крајем маја да врати Граду Београду земљиште и објекте у оквиру Тениског центра Новак на Дорћолу.
"Враћамо граду центар, не знамо шта ће се сада десити и шта ће град одлучити да ради са клубом. По мом мишљењу, дао сам пријатељски предлог да то буде национални тениски центар - то већ 15-20 година стоји као велика жеља Тениског савеза Србија и свих нас тениских радника. Овај спорт, који је много дао Србији, заслужује да има тениски центар. То је идеално", изјавио је Ђоковић, преноси Спортклуб. 
Српски тенисер је најавио да ће се окренути новим пројектима.
"Окрећем се даље новим пројектима и у наредних неколико година ће се нешто остварити, на другој локацији, да ли у Србији или не - видећемо", додао је Ђоковић.
Он је навео да не зна где ће тренирати у Београду.
"Претпостављам да ће бити Гемакс, за дворану. Што се тиче шљаке и бетона на отвореном, то ћемо видети. Можда чак и '25. мај' у зависности од тога ко ће тамо ући и како ће се то водити", истакао је Ђоковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.