Izvor: RTS, 03.Jul.2023, 23:34

Кецмановић: Тешко могу горе од овога, морам да "пресечем"

Српски тенисер Миомир Кецмановић изјавио је након елиминације са Вимблдона да ће његова игра од сада ићи само на боље.
Кецмановић je изгубио је од Аргентинца Дијега Шварцмана са 3:0 (6:0, 6:3, 6:4) у првом колу Вимблдона.
"Неколико мечева је било баш >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << близу, губио сам 7:6 у трећем на пример. После тога падне самопоуздања, као кад снег крене да се котрља и настаје све већа грудва. Лако је да иде од лошег ка горем, а теже је вратити се. Морам да пробијем, да се изборим. Сигуран сам да ће кад-тад морати да се окрене, не може довека овако. Толико јурим с турнира на турнир да направим резултат. Видећу шта ћу даље. Од Бањалуке три месеца играм, губио сам почетком недеље, направим паузу дан-два, тренирам четири дана и опет турнир. Очито не иде, дај нешто да пресечем. Горе од овога тешко, могу само набоље од овога", истакао је Кецмановић. Додаје да је свестан да је у паду форме, преноси Спортклуб.
"Нисам више где сам био, пао сам, али шта сад, могу да будем негативан и да се блатим, али тиме себи само отежавам још више, боље да пробам позитивно и да нађем неко решење. Добра ствар у тенису је што треба једна добра недеља и опет си у врху. Желим да се боље осећам на терену, да боље играм. Желим да се не убедачим и да ми не буде мука од тениса, тек ће онда да буде проблем", закључио је српски тенисер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.