Izvor: RTS, 03.Jul.2023, 20:01

Објава АТП тура: Новака ни киша не може да заустави

Званична Инстаграм страница АТП тура поставила је објаву после победе Новака Ђоковића у првом колу Вимблдона, где је као главна инспирација послужила киша, која је паузирала ток меча неколико минута.
Ђоковић је лаком победом од 3:0 против Аргентинца >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Педра Качина стартовао пут ка петој узастопној титули на Вимблдону, осмој у каријери.
Велики проблеми са кишом, условима за игру, употребом крова на Централном терену, слабим сушењем траве били су најинтересантнији моменат на мечу. 
Новак се током паузе шалио са својим стручним штабом, брисао је подлогу пешкирима, а после дуела истакао да је било заиста фрустрирајуће. чекати одлуку да ли се меч наставља или не.
Ипак, све је ишло као по плану. Новак је победио и нико се није повредио.
АТП тур се нашалио на рачун свих тих дешавања да су поставили објаву везану за Новака.
"Ни киша не може да га заустави", пише у објави.
У другом колу Ђоковић игра против Аустарлијанца Џордана Томпсона.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.