Izvor: RTS, 03.Jul.2023, 17:55

Вимблдон организује специјалну церемонију за Федерера

Организатори Вимблдона саопштили су да ће у уторак на посебној церемонији одати признање Швајцарцу Роџеру Федереру, који је осам пута у каријери тријумфовао на Отвореном првенству Енглеске, преноси АП
Федерер је прошле године завршио играчку >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << каријеру, а Швајцарац ће се сутра појавити на централном терену Вимблдона.
"Федерер ће бити сутра са нама и имаћемо прилику да му одамо почаст за све што је овде учинио. Имаћемо тренутак током којег ћемо славити његова достигнућа и рећи му хвала за све успомене", изјавила је председница "Oл Ингланд клуба" Сели Болтон.
На церемонију је позвана и легендарна америчка тенисерка Серена Вилијамс, која неће моћи да присуствује свечаности због трудноће.
"Желимо јој пуно среће у наставку трудноће и надамо се да ћемо је можда видети следеће године", рекла је Болтон.
Серена Вилијамс је седам пута освојила Вимблдон у сингл конкуренцији. Она је шест пута тријумфовала у женском дублу, као и једном у микс дублу на Отвореном првенству Енглеске.
Америчка тенисерка је прошле године окончала тениску каријеру.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.