Izvor: RTS, 03.Jul.2023, 16:36

Новаков штос поводом кише: Дувај, потребна нам је свачија помоћ

Новак Ђоковић се током чекања на одлуку организатора Вимблдона о наставку меча првог кола са Педром Качином нашалио на рачун слабог сушења траве после пљуска.
Меч на Централном терену прекинут је после првог сета, који је Ђоковић освојио са 6:3, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << због наглог погоршања временских услова.
Затворио се кров и чекало се да се трава што пре осуши. Како је тај процес трајао дуже од очекиваног, Новак и Педро су нестрпљиво чекали одлуку организатора о дозволи да се дуел настави.
Ђоковић је стајао покрај терена и током чекања се нашалио са својим стручним штабом, смештеним у ложи. 
"Дувај, дувај, потребна нам је свачија помоћ", добацио је Новак члановима свог тима. Коментар је засмејао публику у Лондону.
Чак су се и тенисери лично укључили у брисање терена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.