Izvor: RTS, 02.Jul.2023, 18:04

Званично - Зек Ледеј остаје у Партизану још две године

Kошаркашки клуб Партизан саопштио је да је крилни центар "црно-белих" Зек Ледеј потписао нови уговор са шампионом АБА лиге.
Партизан је на свом Твитер налогу написао да је Ледеј продужио уговор до лета 2025. године.
Он је имао понуде Макабија и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Панатинаикоса, али је одлучио да продужи сарадњу са београдским клубом. 
Ледеј је у Партизан стигао пре две године, а прошле сезоне је био један од најбољи играча "црно-белих". Са Партизаном је освојио титулу у АБА лиги и стигао до четвртфинала Евролиге где је клуб из Хумске елиминисан од Реала.
Амерички кошаркаш је пре Партизана играо за Хапоел Гилбоа Галил, Олимпијакос, Жалгирис и Олимпију из Милана.
Црно-беле су напустили Данте Егзум, који је отишао у Далас мавериксе и Маријас Лесор, нови центар Панатинаикоса. Капитен Партизана Кевин Пантер је такође продужио свој ангажман на две године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.