Izvor: RTS, 02.Jul.2023, 15:02

Гвидети о изостанку са финалног турнира Светске лиге: Преузимам одговорност, волео бих да имамо више времена

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Ђовани Гвидети је на свом Твитеру навео да су се играчице бориле на сваком мечу и да он сноси одговорност за изостанак са завршнохг турнира Светске лиге.
Актуелне светске шампионке завршиле су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << квалификациону рунду Светске лиге на деветом месту са шест победа и укупно 19 бодова, а осам екипа се пласира на завршни турнир, који се ове године одржава у САД.
Селектор Србије Италијан Ђовани Гвидети је у овом такмичењу имао први изазов са нашом рперезентацијом. Почело је са четири везана пораза, што није могло да се надокнади у наставку такмичења.
"Драги српски навијачи. Наш тим увек заслужује да буде у финалу. Преузимам сву одговорност за изостанак са финална Лиге нација! Девојке су се бориле на свакој утакмици. Волео бих да имамо мало више времена заједно да се припремимо. Сада ћемо искористити ове додатне дане да будемо спремни за наше главне циљеве", написао је Гвидети на Твитеру.
Српској репрезентацији следи Европско првенство, које почиње 15. августа. Намера је поновно обједињавање светске и европске титуле. Пре две године у Београду наше одбојкашице поражене су у финалу од Италије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.