Izvor: RTS, 02.Jul.2023, 12:54

Нејт Волтерс напустио Панатинаикос

Кошаркашки клуб Панатинаикос саопштио је да је Американац Нејт Волтерс званично напустио грчки клуб.
Волтерс је имао уговор са Панатинаикосом до краја сезоне, али су челници клуба из Атине одлучили да не продуже сарадњу са америчким кошаркашем.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Волтерс (32) је у Панатинаикос стигао прошле сезоне, али се није изборио за место у стартној постави због проблема са повредама.
Американц је у Евролиги просечно постизао 7,9 поена и имао је 2,3 скока и 2,9 асистенција по утакмици. Пре грчког клуба играо је за Црвену звезду, Уникс, Макаби, Жалгирис, Шалон, Јуту, Бешикташ, Њу Орлеанс и Милвоки.
Нови тренер Панатинаикоса Ергин Атаман ангажовао је у летњем прелазном већ четири нова играча и то Луку Вилдозу, Матијаса Лесора, Костаса Адетокумба и Димитриса Мораитиса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.