Izvor: RTS, 01.Jul.2023, 21:04

Три потписа у ФК Војводини у једном дану - Црномарковић, Тањга и Ивановић

 Штопери Ђорђе Црномарковић и Синиша Тањга нови су фудбалери Војводине, док је нападач Михаило Ивановић потписао  нови уговор са новосадским тимом, објавио је клуб на званичном сајту.
Црномарковић је у досадашњем делу каријере играо је за Београд, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Шумадију, Доњи Срем, Јавор, Чукарички, Раднички из Ниша, Лег Познањ, Заглебје и два пута за Олимпију из Љубљане. Он је потписао уговор на три године и изразио је задовољство због доласка на "Карађорђе“.
"Лепо је доћи у велики клуб као што је Војводина, један од највећих у нашој земљи. Већ сам имао прилику да тренирам са момцима, али сам од данас званично потписао. Очекујем да будемо у самом врху Супер лиге и очекујем играмо препознатљив фудбал", истакао је Црномарковић.
Двогодишњи уговор са Војводином потписао је Синиша Тањга, 19-годишњи штопер који је поникао у редовима "старе даме“, иначе син Мирослава Тањге. 
"Поносан сам што сам се вратио кући. Очекивања су као и увек велика, а циљ је да се боримо за трофеје и да уђемо у групну фазу Лиге конференције. Иза мене је велико искуство, било је доста успона и падова, али на крају смо успели да остваримо тај велики успех и да постанемо шампиони", констатовао је Тањга.
Трећи играч који је потписао уговор је повратник Михаило Ивановић. Он је прошлу сезону провео је на позајмици у У-19 тиму Сампдорије.
"Даћу све од себе да испуним сва очекивања, која знам да ће бити велика. Поносан сам што сам потписао уговор, јер је Војводина клуб мојих снова. У Италији ми је било супер, не бих имао ништа против да тамо поново заиграм једног дана, али сада најпре желим да остварим велике успехе са Војводином, за почетак, да у предстојећој сезони будемо међу прве три екипе на табели", закључио је Ивановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.