Izvor: RTS, 01.Jul.2023, 18:29

Пријатељи стари Ђоковић и Мари тренирали пред Вимблдон

Српски тенисер Новак Ђоковић и Британац Енди Мари одрадили су тренинг пред Вимблдон. Сусрет великих ривала и пријатеља објављен је на Новаковом Твитер налогу и Инстаграму Вимблдона.
Вршњаци са 36 година, Новак и Енди су од малена били главни ривали, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << па је тај однос прерастао у велико пријатељство.
Обојица су били чланови "велике четвроке" уз Рафаела Надала и Роџера Федерера. Мари је свој први Вимблдон освојио 2013. управо победивши Ђоковића у финалу.
Каријере су им отишле у потпуно другим смеровима, пре свега због Маријевих бројних повреда и операција, које су га уназадиле и спречиле да оствари каријеру у складу са својим потенцијалом. Новак је с друге стране постао најтрофејнији тенисер свих времена са 23 гренд слемова.
Остао је међу њима одличан однос, што се видело и у сусрету пред Вимблдон. Одрадили су заједнички тренинг пред једини гренд слем на трави. Похвална је Маријева форма, која га је подигла до 39. места АТП листе.
Ђоковић почиње одбрану титуле у понедељак 3. јула од 14:30 часова.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.