Izvor: RTS, 30.Jun.2023, 13:59

Гвидети: Морамо да победимо Доминиканску Републику и Бугарску

Селектор одбојкашица Србије Ђовани Гвидети изјавио је након меча са Немачком да његов тим мора да и у мечевима са Доминиканском Републиком и Бугарском дође до победа.
Одбојкашице Србије победиле су селекцију Немачке са 3:1 (25:17, 23:25, 25:16 и 30:28) у другом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мечу треће седмице Лиге нација.
"Лако смо добили први сет и након тога превише опуштено ушли у други сет. Дали смо им прилику да искористе наше грешке. У наредним сетовима успели смо да издржимо њихове промене у саставу. Тијана Бошковић и Ана Узелац су у преломним моментима донеле екипи битне поене. Очекују нас мечеви са Доминиканом и Бугарском. Доминиканска република може да одигра или јако добро или јако лоше. Могу да буду јако опасни, ми морамо да победимо у оба меча. Скоро све је у нашим рукама", истакао је Гвидети.
Коректор Србије Тијана Бошковић додаје да је утакмица била изузетно тешка.
"Репрезентација Немачке из утакмице у утакмицу игра све боље али ми смо хтели победу. Сада смо ближе нашем циљу, а то је финални турнир у Тексасу. Остаје нам да се одморимо и припремимо за нову утакмицу која је на програму за мање од 24 сата. Доминиканска Република увек игра исто, константне су. Знамо шта да очекујемо од њих", изјавила је Тијана Бошковић.
Примач сервиса националне селекције Александара Узелац истакла је да су се у тиму трудили да играју на што вишем нивоу током целе утакмице.
"Мислим да смо пружиле максималан отпор и честитала бих мојим девојкама. Остаје нам борба за финални турнир и сигурна сам да ћемо успети да одемо тамо. Невероватан је осећај играти са легендама светске одбојке у тиму. Уживала сам током сваке секунде на терену", закључила је млада одбојкашица.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.