Izvor: RTS, 30.Jun.2023, 09:53

Месијев деби за Интер из Мајамија још увек под знаком питања

Деби Лионела Месија за Интер Мајами најављен је 21. јула, међутим спортски директор клуба је истакао да не може да потврди поменути датум због проблема са регистрацијом фудбалера.
Најава дебитантског наступа Лионела Месија у Интеру изазавала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је велико интересовање публике за утакмицу клуба из Мајамија против Круз Азула из Мексика. Улазнице за тај меч распродате су у року од неколико сати, а карте у препродаји коштале су између шест и 10 хиљада долара.

Спортски директор клуба Крис Хендерсон рекао је да се регистрација Месија и новог тренера Херарда Мартина обрађује. 
Тренер је представљен у среду, али још увек не може да тренира екипу док се процес регистрације не заврши. Очекује се да ће Меси потписати уговор са тимом почетком јула, а постоје планови за представљање фудбалера 16. јула, преноси Марка.
"Што се тиче Леа, услови су договорени, али радимо на сређивању докумената са МЛС-ом, тако да ће бити потребно време да се посао заврши. Надамо се да ће средином јула све бити спремно за Месијеву промоцију, али и то ће зависити од тога када ће бити готова његова регистрација", навео је Хендерсон.
Седмоструки освајач Златне лопте одлучио је да пређе у МЛС после две године у Пари Сен Жермену.
Процењује се да ће Меси зарађивати између 50 и 60 милиона долара годишње у тиму из Мајамија, потврдио је клуб прошле недеље, преноси Марка.
Меси је недавно био у Аргентини где је одиграо неколико мечева - опроштајне утакмице бивших аргентинских саиграча Хуана Рикелмеа у Буенос Ајресу и Максија Родригеза у родном Росарију.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.