Izvor: RTS, 29.Jun.2023, 22:38

Ђоковићев одговор о ритуалном грицкању траве одушевио публику у Харлингему

Српски тенисер Новак Ђоковић се после данашње победе над Френсисом Тијафом у егзибиционом мечу, нашалио да траву једе само на Вимблдону и нагласио да се нада још једној сјајној години на гренд слем турниру који је освајао седам пута. 
 После меча, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ђоковића су на терену питали зашто није јео траву после победе. 
"Једем траву само са Вимблдона", рекао је Ђоковић и насмејао цео стадион. 
Наставио је затим у озбиљном тону.
"Увек је задовољство играти са Френсисом. Одлично се слажем са њим. Управо је ушао у Топ 10, честитам му на томе. Вимблдон је веома близу, па сам покушао да имам минуте на травнатом терену", рекао је Ђоковић. 
Следи Вимблдон, а Ђоковић је претходних дана тренирао са Јаником Синером на Централном терену.
"Вимблдон је најтрадиционалнији турнир са највећом историјом на свету. Многима је то омиљени турнир. Чудно је да су нас пустили на Централни терен пре почетка турнира, али они су то почели да раде прошле године и овога пута сам имао привилегију да пробам свежу траву. То је најбољи терен на свету и најпознатији стадион. Надам се да ће тамо бити још једна сјајна година", закључио је Ђоковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.