Izvor: RTS, 29.Jun.2023, 13:09

Џејмс Медисон потписао за Тотенхем

Досадашњи фудбалер Лестера и енглески репрезентативац Џејмс Медисон потписао је уговор са Тотенхемом.
Џејмс Медисон има 26 година, сматра се једним од најбољих плејмејкера у Премијер лиги, а са Тотенхемом је потписао уговор до 2028. године.
Медисон >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је каријеру почео у Ковентрију, а после неколико сезона проведених у Норичу, постао је члан "лисица" 2018. године.
У Лестеру се истакао као један од најбољих офанзивних везних играча у лиги, а постао је и члан репрезеnтације Енглеске за коју је уписао три наступа и био члан екипе која се такмичила на Мундијалу у Катару.
Тотенхем ј еу Медисону добио велико појачање, али навијаче лондонског тима и даље брине статус најбољег играча и стрелца Харија Кејна, који је надомак преласка у минхенски Бајерн.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.