Izvor: RTS, 29.Jun.2023, 09:39

Адетокумбо би због повреде ноге могао да пропусти Светско првенство

Kошаркаш Милвокија и грчки репрезентативац Јанис Адетокумбо могао би због повреде ноге да пропусти предстојеће Светско првенство, преносе грчки медији.
Поједини грчки медији тврде да се Адетокумбо већ месецима мучи са повредом ноге због чега >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << постоје мале шансе да кошаркаш Милвокија да заигра на Мундобаскету, које ће бити одржано од 25. августа до 10. септембра у Јапану, Индонезији и Филипинима.

Руководство Милвокија неће дозволити свом најбољем кошаркашу да наступи на Мундобаскету ако не буде сто одсто спреман за Светско првенство. Раније је саопштено да Kостас Слукас неће играти за Грчку на предстојећем планетарном кошаркашком такмичењу. 
Грчка се налази у Групи Г са селекцијама Јордана, Новог Зеланда и САД.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.