Izvor: RTS, 28.Jun.2023, 22:34

Месина: Немамо буџет да ангажујемо Николу Миротића

Тренер кошаркаша Олимпије Еторе Месина демантовао да ће бивши шпански репрезентативац Никола Миротић да настави каријеру у клубу из Милана, преноси Баскетњуз.
Барселона је по завршетку сезоне одлучила да раскине сарадњу са Миротићем, који има >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << уговор са каталонским клубом до јуна 2025. године. Бројни европски клубови су заинтересовани за Миротића, који још није одлучио где ће да настави играчку каријеру.
"Миротић је тренутно један од пет најбољих играча у Европи. Међутим, не можемо да се такмичимо са клубовима, који у овом тренутку желе Миротића. Олимпијакосу ће, ако оде Саша Везенков, да остане новац, који би могао да искористи за ангажовање нових играча. Они би апсолутно могли да дају понуду Миротићу за сличан уговор, који је имао у Барселони. Миротић мора да реши и уговор са Барселоном", рекао је Месина.
Он је признао да Олимпија у овом тренутку не може да се такмичи са другим клубовима.
"Ефес, Фенербахче, Панатинаикос су одједном осетили велику жељу да троше велики новац на појачања. У овом тренутку мислим да наш клуб не може да испрати понуде за Миротића. Не можемо да се такмичимо за Миротића са Ефесом и Фенербахчеом, већ и са Барселоном и Реалом иза којих стоје фудбалски клубови", закључио је тренер Олимпије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.