Izvor: RTS, 28.Jun.2023, 21:22

Мане: Проблеме не би требало решавати насиљем, окрећемо се новој сезони

Фудбалер Бајерна Сенегалац Садио Мане изјавио је да је решио проблем са саиграчем Лиројем Санеом и додао да ће покушати да помогне клубу да оствари циљеве наредне сезоне, преносе британски медији. Мане је први пут јавно проговорио о сукобу са Санеом. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Сенегалски фудбалер је ударио Санеа у лице у свлачионици пораза пораза од Манчестер ситија (0:3) у четвртфиналу Лиге шампиона у априлу ове године.
"Такве ствари могу да се десе међу играчима и нама се то десило. На крају смо успели да решимо тај мали проблем. Решавање проблема је добро, али можда не на овај начин. Сада је све иза нас. Покушаћемо да се заједно боримо да помогнемо клубу да оствари циљеве за наредну сезону", рекао је Мане, који је због овог потеза од стране Бајерна кажњен са 500.000 евра.
Сенегалац је прошле године стигао у Бајерн из Ливерпула.
"Сезона је била тешка и није ме ништа изненадило, очекивао сам да ц́е све да буде мало теже. Све је то нормално", истакао је Мане, који је прошле сезоне за Бајерн одиграо 38 мечева у свим такмичењима и постигао је 12 голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.