Izvor: RTS, 28.Jun.2023, 17:38

Реал заинтересован за Лаутара Мартинеза

Челници Реала заинтересовани су за фудбалера Интера и аргентинског репрезентативца Лаутара Мартинеза, преноси шпански "Диарио спорт".
Руководство мадридског клуба траже појачања у нападу, пошто је Карим Бензема наставио каријеру у Саудијској >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Арабији. Шпански медији наводе да менаџери аргентинског фудбалера преговарају са представницима "краљевског клуба".
У случају договора две стране почеће преговори између челника Реала и Интера. Мартинез је наводно алтернатива за нападача Пари Сен Жермена Килијана Мбапеа, ако француски репрезентативац одбије да настави каријеру у Реалу. 
Мартинез (25) је у Интер стигао 2018. године из Расинга, а прошле сезоне је за клуб из Милана одиграо 57 утакмица и постигао је 28 голова.
Шпански медији подсећају да је прошла сезона била најбоља у каријери аргентинског фудбалског репрезентативца, који је са националним тимом 2022. освојио титулу на СП у Катару.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.