Izvor: RTS, 28.Jun.2023, 13:08

Вукашин Јовановић нови члан Чукаричког

Српски фудбалер Вукашин Јовановић нови је члан Чукаричког, саопштио је београдски клуб на званичном сајту.
Јовановић (27), члан златне генерације "орлића" са Новог Зеланда, вратио се у српски фудбал после осам година.

"Много тога се променило >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за ово време колико нисам играо у Србији. Пре свега ту мислим на побољшање инфраструктурних услова, а могу то отворено да кажем, и што се тиче буџета у српском фудбалу. Кад сам одлазио, три клуба су била у врху, Црвена звезда, Партизан и Чукарички. Они су и даље ту, али су им се на том нивоу придружили ТСЦ и Војводина. После дужег времена имамо пет екипа које ће се борити за највише пласмане" казао је Јовановић за клупски сајт приликом представљања.
Јовановић је рођен 17. маја 1996. године у Београду, а по одласку из Црвене звезде наступао је за руски Зенит, француски Бордо и кипарски Аполон из Лимасола, из ког је стигао у Чукарички као слободан играч.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.