Izvor: RTS, 28.Jun.2023, 11:38

Алкараз први, Ђоковић други носилац на Вимблдону

Најбољи тенисер Србије Ђоковић биће други носилац на овогодишњем Вимблдону који почиње 3. јула, док ће први носилац бити Шпанац Карлос Алкараз који је тренутно први на листи, саопштили су организатори трећег гренд слем турнира у сезони.
Збогтренутног >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << стања на АТП листи Новак Ђоковић, седмоструки шампион Вимблдона и бранилац пехара, али и рекордер са 23 гренд слема, ипак је постављен за другог носиоца, док је за првог именован Алкараз, тренутно првопласирани.

Шпанац је само лане играо на Вимблдону, где је елиминисан у четвртом колу.
Трећи носилац биће Рус Данил Медведев, четврти Норвежанин Каспер Руд, пети Грк Стефанос Циципас, шести Данац Холгер Руне, седми Рус Андреј Рубљов, осми Италијан Јаник Синер, девети Американац Тејлор Фриц, а десети Американац Френсис Тијафо.
Кад су у питању тенисерке, Пољакиња Ига Швјонтек је прва носитељка, друга је Арина Сабаленка из Белорусије, а трећа Елена Рибакина, која игра за Казахстан.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.