Izvor: RTS, 27.Jun.2023, 18:13

ЈСД Партизан: Пресудом одбачене све оптужбе на рачун Спортског друштва и Мијаиловића

Југословенско спортско друштво Партизан саопштило је да је Први основни суд у Београд пресудом одлучио да нема промене законских заступника ЈСД Партизан у Агенцији за привредне регистре.
Из ЈСД Партизан наводе да су пресудом одбачене све оптужбе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << против клубова чланова ЈСД Партизан и председника овог Друштва Остоје Мијаиловића.
"Пресуда има седам ставова од којих ће се ЈСД Партизан након данашњег пријема исте жалити на два става. Истовремено, ЈСД Партизан из обавезе према истинитом информисању јавности наглашава како је на данашњи дан, пресуда из става један ирелевантна, јер је изабрани председник ЈСД Партизан на ту функцију изабран на седници која је одржана 17. марта ове године", саопштено је из ЈСД Партизан.
"ЈСД Партизан је пресуду примио на данашњи дан и остаје нејасно како је само део те пресуде (став један) доспео у јавност баш 22. јуна на дан одигравања најважније утакмице у сезони за КК Партизан, чији је председник уједно и председник ЈСД Партизан. Ову мистерију, ЈСД Партизан оставља црно-белој јавности да разреши", закључује се у саопштењу ЈСД Партизан.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.