Izvor: RTS, 27.Jun.2023, 16:27

Александра Крунић и Олга Даниловић елиминисане у првом колу квалификација за Вимблдон

Српска тенисерка Александра Крунић није успела да се пласира у друго коло квалификација за Вимблдон, пошто је данас у првом колу поражена од Американке Ен Ли 6:1, 6:1. Пораз у првом колу квалификација за британски гренд слем доживела и Олга Даниловић, од ње је била >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << боља Јана Цепелова 7:5, 7:6.
Меч је трајао само 50 минута, а српска тенисерка је успела да освоји свега два гема. Ли је 199. тенисерка света, док је Крунићева 211. на WТА листи.
Американка ће у другом колу квалификација играти са победницом меча између Американке Катрине Скот и Аустралијанке Оливије Гадецки.
Пораз у првом колу квалификација за Вимблдон доживела је и Олга Даниловић, која је у два сета поражена од Словакиње Јане Цепелове - 7:5, 7:6 (10:8).
Наталија Стевановић успела је да се пласира у другу рунду квалификација, пошто је са 6:2, 6:1 савладала Гркињу Валентини Граматикопулу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.