Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 12:23

Најмлађи Новосађани се пласирали на државно првенство Спортских игара младих

Недавно је у Жабљу одржано Регионално финале Дунав осигурање Спортских игара младих за спортске дисциплине које су заступљене у оквиру Каравана радости и пријатељства. Такмичење је било изузетно успешно за најмлађе Новосађане тако да ћемо их гледати и на Државној завршници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Бањи Ждрело. Нови Сад ће имати представнике у атлетици, баскету, малом фудбалу и игри Лино између две ватре. Фото: Уступљена фотографија На турниру 3×3 у обе конкуренције победе и пласман на Државно финале избориле су екипе из Новог Сада. У конкуренцији дечака екипа „4 пика“, у конкуренцији девојчица екипа „ЖКА“ Нови Сад.
Сања Галоња је као другопласирана завршила трку на 60 метара у конкуренцији девојчица 2014. годиште и млађе и успела да се пласира на завршницу 10. сезоне Дунав осигурање Спортских игара младих.
На турниру у малом фудбалу за дечаке 2012. годиште и млађе најбоља је била екипа ОШ „Коста Трифковић“. Њима ће се у Бањи Ждрело придружити дечаци и девојчице из ОШ „Јован Поповић“ из екипе „Совице“ који су били најбољи на турниру Лино између две ватре за 2012. годиште и млађи.
Општина Петровац на Млави је ове године домаћин Државног финала, а најбољи Симовци из Србије ће се дружити и такмичити у Бањи Ждрело од 10. до 18. јула. Најбољи са овог такмичења пласираће се на Међународну завршницу. Ове године Симовци из све три земље учеснице Игара, Хрватске, Босне и Херцеговине и Србије састаће се од 19. августа у Сплиту.
Ovo su reakcije naših sugrađana prilikom vožnje novim elektrinim autobusima(FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Најмлађи Новосађани се пласирали на државно првенство Спортских игара младих се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.