Izvor: RTS, 26.Jun.2023, 21:04

Звезда победом започела припреме за следећу сезону; Бахар: Звездина деца су будућност клуба

Фудбалери Црвене звезде победили су селекцију града Ужица 3:1 у првом припремном мечу за следећу сезону. Тренер црвено-белих Барак Бахар рекао је после победе да клуб има велику будућност у младим играчима и најавио да екипу чека још много рада и напредовања. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Утакмица против селекције града Ужица уједно је био и први меч у коме је екипу са клупе водио Барак Бахар.

Kапитен Црвене звезде на мечу био је Александар Драговић.
Звезда је повела већ у 19. минуту, кад је млади Јован Мијатовић био стрелац после асистенције Стефана Митровића.  Изједначио је Никола Лазовић у 32. минуту, али је Александар Kатаи, после нове асистенције Митровића, у 42. минуту повратио вођство црвено-белих. 
Марко Гобељић је у 63. минуту поставио коначан резултат. 
"Прва пријатељска утакмица, тренирали смо недељу дана, и имао сам прилику да се упознам са фудбалерима, као и придошлицама у тим. Ово је тек почетак, задовољан сам приступом, али ћемо радити на томе да се унапредимо. За прву утакмицу је добро, али не желимо да примамо голове, а тежићемо да будемо још ефикаснији. Но, имали смо шансе, није било лако играти на оваквом терену, али морамо да се навикавамо", рекао је Бахар.
Црвена звезда је меч започела у саставу: Глазер, Виго, Драговић, Милуновић, Родић, Стаменић, Kанга, Kатаи, Иванић, С. Митровић, Мијатовић.
"Уживао сам, не само у њиховој игри, већ и у томе како тренирају. Заиста желе да напредују. Звезда има велику будућност у младим играчима", истакао је тренер Звезде.
Наредни меч је на програму у четвртак, 29. јуна од 18.00, кад ће Звезда снаге одмерити са Борцем из Бањалуке. 
"Настављамо да радимо, чека нас још тренинга, напредовања, па и утакмица, а потом одлазак у Русију на други део припрема. Много тога је испред нас", закључио је Бахар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.