Izvor: RTS, 26.Jun.2023, 17:21

Кецмановић у другом колу Истборна

Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у друго коло АТП турнира у енглеском граду Истборну пошто је за сат и 56 минута победио Јибинг Вуа 2:0 (7:6 (7:4), 7:6 (7:5)).
Оба сета Кецмановић је добио у тај-бејку. После велике борбе сетови су решена у наставку, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << оба пута бољи је био наш тенисер и тако је решио меч своју корист.
У првом сету, оба тенисера су стигла до једног брејка, па је тај-брејк одлучивао ко ће га освојити. У њему се боље снашао Кецмановић, који је био сигурнији кад је било преломно и повео 1:0.
Код вођства 6:5 у другом сету Кецмановић је имао две везане сет лопте, али их није искористио, Ву је изједначио на 6:6, па се опет играо тај-брејк.
У њему је Кецмановић повео 6:3, али није искористио прве две везане меч лопте, трећу јесте и тако стигао до важне победе за њега у психолошком смислу.
Противник Кецмановићу у другом колу биће бољи из дуела Брендон Накашима (САД) - Александар Вукић (Аустралија).

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.