Izvor: RTS, 26.Jun.2023, 13:57

Руди Гобер игра за Француску на Светском првенству

Кошаркаш Минесоте тимбервулвс Руди Гобер потврдио је да ће играти за Француску на предстојећем Светском првенству, преноси француски спортски лист Екип.
Француски медији подсећају да је Виктор Вембањама одлучио да пропусти предстојећи Мундобаскет, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пошто жели да што боље припреми за прву сезону у НБА лиги.
Гобер је на свом Инстаграму написао да ће да буде националног тима "триколора" на Свестско првенство.
Гобер је пре два месеца рекао да ће највероватније да пропусти СП, пошто жели да искористи летњу паузу да би се што боље припремио за наредну сезону. Међутим, кошаркаш Минесоте се предомислио и биће велико појачање селектора Француске Венсана Колеа.
Мундобаскет ће бити одржан од 25. августа до 10. септембра у Јапану, Индонезији и Филипинима, а Француска ће играти у групи са Канадом, Летонијом и Либаном.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.