Izvor: RTS, 26.Jun.2023, 11:39

Златна теквондисткиња Александра Перишић "звездом" увеличала славље: Знала сам да сам најбоља

Српска теквондисткиња Александра Перишић је после освајања злата на Европским играма у Кракову изјавила да је од старта веровала у највише одличје.
 Александра је у финалу категорије до 67 килограма победила ривалку Сесилију Кастро Бургос са >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2:0. 
"Слушала сам тренера, знала сам шта радим и да могу да је победим.  Знала сам да сам боља од свих учесника. Имала сам киксеве ове године, али је на последњем турниру дошао резултат, хвала Богу", изјавила је перишић за РТС.
После проглашења победника је експлозију позитивних емоција изразила кроз "звезду" на татамију, испраћену додатним аплаузима.
Такмичар у мушкој конкуренцији Стефан Таков се домогао бронзе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.