Izvor: RTS, 25.Jun.2023, 20:39

Меси: Немам више шта да остварим, све сам постигао

Аргентински фудбалер Лионел Меси изјавио је да нема више шта да оствари више у играчкој каријери и додао да је већ све постигао, преноси Би-Би-Си (ББЦ).
Меси је пре неколико недеља напустио Пари Сен Жермен за који је играо претходне две сезоне. Аргентински >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << фудбалер је, између осталих, освојио седам Златних лопти, четири Лиге шампиона, 10 шампионских титула са Барселоном у Ла Лиги и две шампионске титуле са Пари Сен Жерменом у француском првенству.
"Немам више шта да остварим, све сам постигао", рекао је Меси за Беин Спортс.
Меси је истакао да су му индивидуална достигнућа била у другом плану у односу на оно што је освојио са својим клубовима.
"Остварио сам најважнији циљ - да освојим Светско првенство са мојом репрезентацијом и то је било нешто изузетно, због начина на који се све то десило. Никада нисам размишљао о индивидуалним наградама. Остварити циљеве са Аргентином и постићи све то на индивидуалном нивоу, за мене је то близу изванредне каријере", истакао је аргентински фудбалер.
Меси ће каријеру да настави у Интеру из Мајамија. Он је у финишу прошле сезоне имао проблема са навијачима клуба из Париза.
"На почетку је то било нешто дивно. Али онда су неки навијачи клуба из Паруза почели да ме третирају другачије. Мислим да ме већина и даље види и третира као на почетку, али дошло је до проблема групом навијача, што ми очигледно није била намера", рекао је Меси и додао да се слично десило и са другим играчима Пари Сен Жермена - Килијаном Мбапеом и Нејмаром.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.