Izvor: RTS, 25.Jun.2023, 13:31

Брозовић прелази у Ал Наср из Интера, Барселона одбијена због Саудијаца

Фудбалер Интера Марцело Брозовић наставиће каријеру у Ал Насру из Саудијске Арабије, пошто су два клуба договорила висину обештећења за хрватског репрезентативца, преносе италијански медији. 
Ал Наср је пристао да Интеру плати обештећење од >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 23 милиона евра, а Брозовић ће потписати трогодишњи уговор са клубом из Саудијске Арабије и имаће плату од 20 милиона евра по сезони.
Хрватски фудбалер је у Интеру имао годишњу плату од 12 милиона евра.
Интер и Ал Наср би најкасније сутра требало да објаве да је договор постигнут и да ће Брозовић ново појачање клуба из Саудијске Арабије. Италијански медији подсећају да је Брозовић имао и понуду Барселоне, али су менаџери убедили хрватског фудбалера да пређе у Ал Наср.
Брозовић (30) је имао уговор са Интером до јуна 2026. године, а клуб из Милана је стигао 2016.
Он је за Интер одиграо 330 мечева, са овим клубом освојио је пет трофеја, а прошле сезоне је у финалу Лиге шампиона поражен од Манчестер ситија (0:1).
Ал Наср је послао понуду и Антоану Гризману из Атлетико Мадрида.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.