Izvor: RTS, 25.Jun.2023, 13:24

Артета: Не желим и ПСЖ

Менаџер Арсенала Микел Артета демантовао је да би могао да буде нови тренер фудбалера Пари Сен Жермена и додао да је срећан у лондонском клубу, преноси "Марка".
Артета је менаџер Арсенала је од 2019. године, а прошле сезоне је са лондонским клубом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << освојио друго место у Премијер лиги иако су "тобџије" провеле већи део првенства на првом месту на табели.
Поједини медији су пренели да би шпански фудбалски стручњак наредне сезоне могао да предводи ПСЖ.
"Могу само да кажем да сам срећан у Арсеналу. Власници клуба цене мој рад, а ја имам да урадим још много ствари за овај клуб. Веома сам срећан, али верујте да сам невероватно захвалан што сам менаџер Арсенала", навео је Артета.
Он је истакао да је задовољан играма Габријела Жесуса и Александра Зинченка.
"Зашто доводимо играче из Манчестер ситија? Одговор је лак. Они су веома добри играчи, познајем их, јер сам са некима од њих радио раније. Жесуса и Зинченка сам желео у Арсеналу због њиховог невероватног талента, али и због њихових људских вредности", рекао је Артета.
Менаџер Арсенала је најавио појачања у летњем прелазном року.
"Већ смо освежили тим. Желимо заједно са власницима да изградимо победнички тим, који би био одржив на дуже стазе. Потребни су нам нови играчи, а ми ћемо да изађемо на тржиште и да потпишемо уговор са оним фудбалерима који су нам потребни", додао је Артета.
Он је одговорио на питање да ли је Арсенал близу ангажовања Деклана Рајса и Каија Хаверца.
"Жао ми је, али не могу да говорим о играчима који нису чланови Арсенала. Могу само да кажем да је Хаверц изузетно талентован играч. Он је већ показао много, а таленат има цену", закључио је Артета.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.