Izvor: RTS, 25.Jun.2023, 11:22

Атаман: Хтео сам да надмашим Обрадовића

Нови тренер кошаркаша Панатинаикоса Ергин Атаман изјавио је да је циљ клуба из Атине наредне сезоне пласман на завршни турнир Евролиге, преноси "Баскетњуз".
Атаман је пре неколико дана преузео Панатинаикос, а са Ефесом је 2021. и 2022. године освојио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << титулу у Евролиги.
"Наш циљ је да се пласирамо на Ф4 Евролиге. Не могу да водим Панатинаикос и да кажем наш циљ је плеј-оф. Када сам водио Ефес циљ ми је био да надмашим Фенербахче са Жељком Обрадовићем. Зашто? Зато што је у то време Фенербахче био један од најбољих клубова у Европи. Тај клуб је сваке године играо Ф4 Евролиге и био је шампион у Турској. Тако је и са Олимпијакосом у Грчкој. Ако надмашимо Олимпијакос играћемо на Ф4 Евролиге и бићемо шампиони Грчке", изјавио је Атаман у интервјуу за турски сајт "Фанатик".
Атаман је навео да ће остати и селектор Турске, пошто има уговор са националним савезом ове земље до јуна наредне године. Он је најавио да ће наредне недеље Панатинаикос ангажовати неколико појачања.
"Још нисмо формирали тим, али наредне недеље ћемо активирати неколико трансфер бомби. Једва чекамо наредну недељу, пошто смо направили значајан напредак у преговорима са веома важним играчима. Имамо и спремне алтернативе. Нема панике, имамо буџет и искористићемо га најбољи могући начин", истакао је нови тренер Панатинаикоса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.