Izvor: RTS, 25.Jun.2023, 11:15

Нападач Атлетика Антоан Гризман добио понуду од Ал Насра

Фудбалер мадридског Атлетика и француски репрезентативац Антоан Гризман могао би играчку каријеру да настави у Ал Насру, преноси "Футмеркато".
Менаџери француског фудбалера састали су се у Лондону са представницима клуба из Саудијске Арабије.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Гризман има уговор са Атлетиком до 30. јуна наредне године, а обештећење за француског фудбалера износи 25 милиона евра.
Француски медији наводе да Атлетико планира да прода Гризмана, пошто руководство мадридског клуба жели да се ослободи велике плате репрезентативца Француске. Он у Атлетику има годишњу плату од 12,5 милиона евра.
Међутим, Гризман још није одлучио где ће да настави играчку каријеру. Г
ризман (32) је поред Атлетика играо још за Барселону и Сосиједад. Он је прошле сезоне одиграо 48 утакмица и постигао је 16 голова уз 17 асистенција.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.