Izvor: RTS, 25.Jun.2023, 08:27

Где је и шта ради Квинси Милер? Бивши ас Звезде игра баскет три на три, Душан Булут му ривал

Бивши члан Црвене звезде у сезони 2015/16 Квинси Милер постао је део тима "Енемис" у америчкоj баскет "Биг три" лиги.
Момак који је феноменалним предиспозицијама пленио у Европи у црвено-белом дресу и фасцинирао из меча у меч за ту једну-јеидну сезону >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Звезди играће у "Биг три" лиги против бивших НБА играча и врхунских баскеташа.
Милер је у сезони 2015/16 бележио 14.1 поен и 5.7 скокова, што је било довољно за другу петорку Евролиге. Те импресивне партије довеле су га до ангажмана у Макаби Тел Авиву. Током тог лета се озбиљно повредио током партије баскета у Америци и последице ће бити кобне до краја кошаркашке каријере. За Макаби је одиграо 11 мечева у првенству, чтеири у Евролиги и то је то.
Покушавао је неуспело да се врати на терен потписима за Бамберг, Хувентуд, Цибону, екипе у Порторику и Тајвану.
Пошто од кошарке нема више ништа, прешао је на баскет три на три. Опробаће се у екипие "Енемис" у којој су му саиграчи Ник Јанг, Џордан Крофорд, Илајџа Стјуарт и још један бивши играч ФМП-а и Звезде Ајзеа Остин.
Занимљиво, ривал ће му бити српски баскеташ, по многима најбољи на свету, Душан Домовић-Булут, који као и прошле сезоне брани боје "Елијенса". "Биг три" лига је почела као идеја чувеног репера Ајс Кјуба.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.