Izvor: RTS, 24.Jun.2023, 23:50

Ђоковић по доласку на Вимблдон поново пробао укус траве: Још увек сам гладан

Новак Ђоковић почео је припреме за Вимблдон. По доласку на терен, српски тенисер је окусио енглеску траву, што алудира на популарни гест када је први пут постао шампион у Лондону 2011. године.
Ђоковић је симболично подсетио на традицију коју до сада >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ниједном није пропустио након освајања турнира, с обзиром на то да је седам пута подизао трофеј намењен шампиону Вимблдона сваки пут је пробао укус траве.

"Сећам се укуса и још увек сам гладан", написао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић у опису видео снимка на Инстаграму. 
Ђоковић ће у четвртак, 29. јуна, одиграти егзибициони меч против Френсиса Тијафоа у Харлингем клубу што ће уједно бити и први његов дуел након тријумфа на Ролан Гаросу. 
Турнир у Лондону почиње 3. и траје до 16. јула, а игра се за укупни наградни фонд од 26.382.922,55 долара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.