Izvor: RTS, 24.Jun.2023, 20:27

Мијаиловић: После шест година коначно сам у потпуности срећан и поносан

Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић истакао је на Твитеру да је после шест година рада коначно у потпуности срећан и поносан.
Кошаркаши Паризана су тријумфом над Црвеном звездом у финалу АБА лиге освојили наслов првака регионалног >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << такмичења. 

"Хвала свима на овој историјској години, веома успешној за наш Партизан. После шест година рада сам коначно у потпуности срећан и поносан! Некада је јако тешко бити на челу овако великог клуба, али после сезоне као што је ова, свака мука постаје радост! Идемо даље", написао је Мијаиловић на Твитеру. 
Партизан је овогодишњом титулом постао најтрофејнији клуб седам освојених пехара у регионалном такмичењу, а освојили су и прву АБА лигу после 10 година, раније у сезони играли су и Топ 8 фазу у Евролиги.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.