Izvor: RTS, 23.Jun.2023, 22:06

Гвидети саопштио списак одбојкашица за трећу седмицу Лиге нација

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије, Ђовани Гвидети, саопштио је састав тима који ће играти у јужнокорејском граду Сувону током треће седмице Лиге нација.
Репрезентација сутра увече, 24. јуна, путује у Јужну Кореју, где ће играти на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << турниру треће седмице Лиге нација 2023. против Кине, Немачке, Доминиканске Републике и Бугарске.
На списку су: Техничари: Маја Огњеновић и Бојана Дрча.
Коректори: Тијана Бошковић и Ана Бјелица. Либера: Теодора Пушић и Александра Јегдић.
Блокери: Јована Стевановић, Мина Поповић и Маја Алексић.
Примачи: Бианка Буша, Сара Лозо, Бојана Миленковић, Катарина Лазовић и Александра Узелац.
Први меч у Кореји репрезентација ће одиграти против Кине у среду, 28. јуна од 14.00 часова по српском времену.
Србија ће у другој утакмици играти против Немачке у петак, 30. јуна од 8.30 часова по нашем времену. Доминиканска Република ће бити трећи противник Србији у Сувону у суботу, 1. јула од 3.30 часова по нашем времену.
Наше одбојкашице ће четврти меч одиграти против Бугарске, у недељу 2. јула, од 3.30 часова по нашем времену.
Србија је тренутно девета на табели, са 10 бодова, а пласман на завршни турнир обезбедиће осам првопласираних селекција.
Због тога су мечеви у Јужној Кореји од великог значаја за наше девојке и морају да остваре што боље резултате да би остале у трци за пласман на завршни турнир који ће се одржати у америчком граду Арлингтону од 12. до 16. јула.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.