Izvor: RTS, 23.Jun.2023, 11:23

Мијаиловић: Коначно смо на нивоу на ком клуб није био од оснивања

Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је након освајања титуле регионалног шампиона у АБА лиги да клуб организационо од оснивања није био на овом нивоу.
Кошаркаши Партизана освојили су рекордну седму титулу првака >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << АБА лиге, прву после 10 година, пошто су у петом, одлучујућем мечу финалне серије победили Црвену звезду.

"Ово је дефинитивно мој најлепши тренутак у Партизану за ових шест година. Радили смо доста да бисмо дочекали овакву срећу. Честитке свима у клубу и свима који су нам помогли да дођемо до ових резултата", истакао је Мијаиловић.
Председник Партизана Мијаиловић је рекао да клуб организационо расте већ шест година.
"Ова сезона је коначно успешна. Дошли смо на корак до Фајнал фора, мало нам је фалило; својило смо АБА лигу и то нам је био примарни циљ, уз улазак у Топ 8. Партизан годинама организационо расте и ово је резултат напорног рада. Када сам дошао рекао сам да ће нам требати између пет и седам година да се опоравимо и коначно смо на нивоу на ком клуб никада није био од оснивања, са организацијом коју су навијачи препознали", изјавио је Мијаиловић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.