Izvor: RTS, 23.Jun.2023, 08:19

Ђоковић: Тениски клуб Црвена звезда има посебно место у мом срцу, тамо сам освојио први професионални турнир

Тениски клуб Црвена звезда обележио је 20 година од прве титуле Новака Ђоковића коју је освајач рекордна 23 гренд слема, освојио на теренима црвено-белих на Карабурми.
Тим поводом уприличен је турнир неких будућих тениских звезда, окупиле су се >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и бројне званице, а присутнима се путем видео линка обратио и најбољи светски тенисер.

"Желим свим младим тенисеркама и тенисерима да се добро забаве, да се радују, да се веселе, да се друже и наравно да дају све од себе на терену. Да уживају у игри, јер тенис је игра у поготово у том узрасту морате да уживате са осмехом на лицу. Да будете што активнији, јер је то здрав живот", поручио је Ђоковић.
Директор Тениског клуба Црвена звезда Слободан Војиновић истакао је да је поносан на догађај који је одржан на теренима на Карабурми, на сусрет две школе тениса, Звздине и Новакове управо тамо где је Новак пре две деценије осетио прву сласт тријумфа.
"Поздрављам и подржавам сваку врсту такмичења, за децу свих узраста на националном нивоу. Тениски клуб Црвена звезда има посебно место у мом срцу. Ту сам освојио први професионални турнир, далеке 2003. године и јако ме радује што се и после 20 година у истом клубу одржавају турнири за различите узрасте", закључио је Ђоковић.
Најбољег тенисера света Новака Ђоковића од 3. јула очекује такмичење на Вимблдону.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.