Izvor: RTS, 22.Jun.2023, 21:03

Нови рекорд АБА лиге по броју навјача

Навијачи Партизана оборили су нови рекорд по броју посећености једне утакмице АБА лиге. Пети меч финала између Партизана и Цревене звезде у "Арени" прати 22,198 навијача.
Навијачи Партизана су на три везана меча на домаћем паркету обарали рекорде >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << по броју навијача.
На званичном Твитер профилу регионалног такмичења изнесен је податак да утакмици између Партизана и Звезде у "Арени" присуствује 22,198 навијача.
У првом мечу ове серије у Штарк арени било je 18.324 навијача, у другом 18.477, а сада су драстично надмашен тај број у одлучујућој утакмици за шампиона регионалне лиге.
Овосезонска финална серија је најпраћенија у историји финала лиге јер је борбу за трон уживо пратило скоро 75 хиљада гледалаца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.