Izvor: RTS, 22.Jun.2023, 19:06

Порука КК Партизан навијачима: Учините све да до инцидената не дође

Кошаркашки клуб Партизан позвао је своје навијаче да у мајсторици финалне серије АБА лиге против Црвене звезде навијају спортски и да учине све да инцидената не дође.
Партизан и Црвена звезда играју одлучујући пети меч финалне серије АБА лиге, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а црно-бели су путем друштвених мрежа послали поруку својим навијачима.
"Постоје гласине да ће у халу доћи људи са намерама да праве инциденте! Уколико их приметите, учините све да до инцидената не дође!", стоји у саопштењу и додаје се:
"Молимо све навијаче да вечерас бодре свој тим на начин по ком смо свима препознатљиви! Срце, руке, глас! Праг толеранције неће постојати, стога најмањи инцидент, бачени предмет на терен, биће моментално санкционисан, а камере Штарк арене пратиће сва дешавања!".
Утакмица у "Штарк арени", која ће одлучити питање регионалног кошаркашког шампиона, игра се од 20.00 часова у "Штарк арени".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.