Izvor: RTS, 21.Jun.2023, 23:04

"Мајсторица" ће одлучити првака Италије, Виртус убедљив против Олимпије Милано

Кошаркаши Виртуса славили су 85:66 над Олимпијом Милано у шестој утакмици финала италијанског првенства, одиграној у Болоњи.
За убедљиву победу била је пресудна последња деоница коју је домаћи Виртус завршио са 18:7, а у коју су ушли са предношћу од >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << осам поена.
Најефикасији на мечу био је Марко Белинели са 14 поена, Данијел Хекет и Ајзеа Кординије су убацили по 13, Мохамед Жаите је уписао 11 поена и седам асистенција. Милош Теодосић је завршио са четири поена, два скока и две асистенције.
Јоханес Фојтман и Николо Мели су се највише истакли код гостију са по 11 поена.
Трећи пут у низу се ова два тима састају у финалима. Прво је Виртус "почистио" Милан под вођством Александра Ђорђевића и тада је МВП финала био Милош Теодосић. Узвратила је Олимпија прошле сезоне са 4-2
Пресудни дуел игра се 23. јуна.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.